Forum

Poll

Favourite CTR:NF Spyro skin?
View Results
darkSpyro - Spyro and Skylanders Forum > Site Help and Suggestions > Site not loading on AT&T’s LTE network, but works on others.
Page 1 of 1
Site not loading on AT&T’s LTE network, but works on others.
ECDT1089 Blue Sparx Gems: 701
#1 Posted: 20:42:58 22/03/2018 | Topic Creator
For some reason, whenever I use my mobile network (AT&T) to try to visit this site using Chrome, Safari, or Firefox, the site doesn’t load. Only loads using Puffin Browser. But whenever I use a different network, it loads instantly on all browsers. There must be some kind of conflicting security measure when trying to visit this site using Chrome, Firefox, or Safari on AT&T’s network. I used Puffin to create this thread. Any ideas?
Edited 1 time - Last edited at 20:43:49 22/03/2018 by ECDT1089
Sesshomaru75 Platinum Sparx [online] Gems: 6533
#2 Posted: 20:54:07 22/03/2018
>at&t

that's ur problem right there fam
---
A sword wields no strength unless the hand that holds it has courage.

Black lives matter, don't stop fighting until they do.
Edited 1 time - Last edited at 20:54:32 22/03/2018 by Sesshomaru75
ECDT1089 Blue Sparx Gems: 701
#3 Posted: 21:02:16 22/03/2018 | Topic Creator
lol may very well be. Weird how the site only loads on 1 out of 4 browsers though.
Sesshomaru75 Platinum Sparx [online] Gems: 6533
#4 Posted: 21:03:10 22/03/2018
Yeah, in all seriousness, that is quite odd. I'm not entirely sure what could be causing that, tbch. ;;
---
A sword wields no strength unless the hand that holds it has courage.

Black lives matter, don't stop fighting until they do.
myskylanders Gold Sparx Gems: 2156
#5 Posted: 21:52:26 22/03/2018
It might be a fault at your provider, you maybe got an IP that was blocked in the past or it is just a DNS/routing problem, try restarting your device, or the mobile data connection at least and leave it like that for a gew minutes to let the connection time out. If it is not working afterwards then you should ask a friend with at&t to also test it, if he cant load the page too then call the provider to file an issue there.

Also make sure that you‘re not using an individual DNS in your browser or a VPN connection

Try accessing darkspyro via its IP adress: Type the following in the address bar of your browser: 45.79.157.191

If you can access the site through the IP then there could be a DNS problem at at&t which can be addressed there.
---
- http://www.myskylanders.de All Skylanders related in German
Edited 1 time - Last edited at 23:20:20 22/03/2018 by myskylanders
ECDT1089 Blue Sparx Gems: 701
#6 Posted: 22:02:24 27/03/2018 | Topic Creator
So I kinda figured it out. For whatever reason, this sight won’t load on the LTE network, but will on the basic 4G network. No biggie. Basic 4G it is.
Page 1 of 1

Please login or register a forum account to post a message.

Username Password Remember Me